Hoppa till sidans innehåll

Dags att lösa licens för 2018? Välkommen till oss i Uppsala dressyrsällskap

16 JAN 2018 11:22
Brinner du för dressyren och vill utveckla dig och din häst tillsammans med andra dressyrentusiaster? Vill du rida lag och delta i gemensamma aktiviteter i en härlig klubb med god sammanhållning? Då är Uppsala dressyrsällskap klubben för dig!
  • Uppdaterad: 12 MAR 2018 18:50

Uppsala dressyrsällskaps målsättning är att jobba med en bred målgrupp inom dressyren och vi strävar efter att erbjuda lag från div 3 till lag SM både på ponny och stor häst. För oss är det viktigt att alla ekipage oavsett rutin och resultat känner sig välkomna att representera Uppsala dressyrsällskaps lag.

Finns inte intresset att rida lag erbjuder klubben både uppsuttna och avsuttna aktiviteter för alla våra medlemmar. Under 2018 kommer vi göra en stor träingssatsning i klubben. Målet är att fylla alla medlemmars behov oavsett om du rider LB eller Grand Prix.

Löser du medlemskap så erbjuds du träningsbidrag på träningar och programridningar som annordnas via klubben. Du har även möjlighet att som medlem själv dra in pengar till dina träningar med hjälp av våran sponsorstege. Tjäna pengar till klubben och få en del tllbaka!

Som tävlande för Uppsala dressyrsällskap ingår du självklart i vår försäkring om det skulle hända dig något.

 

Välkommen till oss! En klubb med god sammanhållning, inspirerande aktiviteter och härliga medlemmar!

Läs mer om hur du blir medlem HÄR

 

Skribent: Emeli Alm
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

 

 

 

 

Postadress:
Uppsala DS - Ridsport
Irene Wall, Källbo 23
74374 Björklinge

Kontakt:
Tel: 0707828030
E-post: This is a mailto link