Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emeli Alm

Planerade träningar 2018

13 MAR 2018 11:34
Boka in träningstillfällen i kalendern! Passa på att fila på formen tillsammans med dina klubbkamrater.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2018 11:54

I år har Uppsala dressyrsällskap utvecklat vårat träningskoncept. Tidigare år så har lagen haft en tilldelad summa att spendera och vi har också haft träningsbidrag utöver detta för alla. Och om lag serien blivit inställd så har inte dessa pengar utnyttjas vilket vi tycker blir tråkigt. Och då vi inte har haft någon träningsansvarig och inte heller intresse från annat håll att hålla i träningar så har vi kännt att våra medlemmar gått miste om träningar och klubben har inte kunnat sponsra sina ryttare i träning i den utsträckning som vi önskat.

I år har vi jobbat ihop en plan för träningar under året redan i början av året. Träningstillfällena och tränarna är noga utvalda för att både i tid och kvalité kunna matcha våra lag och coacha och inspirera till att vara sina bästa jag ute på tävling.

Träningarna är dock öppna för alla medlemmar, oavsett om du rider i ett lag eller inte.

På detta sett så säkrar vi att klubbens pengar inte bara går till våra lagdeltagare utan alla våra medlemmar får en del av kakan.

Träningarna är delvis sponsrade av klubben med en liten summa. Blir träningarna fulla och fler önskar rida försöker vi ordna fler tillfällen.

Planerade träningar:

10-11 Mars. Tvådagarsträning för Martin Umearus på Tuthammarens ridcenter. Inför Div 1 serien för stor häst men träningen är öppen för alla!

Vecka 13-14. (Datum ej spikat) Träningstillfälle för Åsa Gamvik på Tuthammarens ridcenter i första hand för Div 2 stor häst ryttarna. Öppen för alla!

14 April Träning för Ulrika Pernler på Ledingenäs inför Div 2 stor häst.

26-27 April Träning och programridning för Pia Fälth på Tuthammarens ridcenter i första hand för Lag SM ryttarna. Öppen för alla!

April-Maj förlag på programträning för ex. Roger Olson på Tuthammarens ridcenter. Intressekoll! Öppen för alla!

8 Maj Programridning för Liz Högdal på Tuthammarens ridcenter i första hand för Div 1 stor häst. Öppen för alla!

27 Juni Programridning för Gustav Svalling på Tuthammarens ridcenter i första hand för Lag SM ryttarna och Elit ponny. Öppen för alla!

7-8 Juli Träning för Kristian von Krusenstierna på Ågesta för Lag SM ryttarna.

September Planerad träning för Ylva Odelberg på Tuthammarens ridcenter i första hand för Elit ponny ryttarna. Öppen för alla!

September Planerad träning för Åsa Gamvik på Tuthammarens ridcenter i första hand för Div 3 ryttarna. Öppen för alla!

Oktober Planerad programridning för Birgitta Bergsten på Tuthammarens ridcenter i första hand för Elit ponny ryttarna. Öppen för alla!

Oktober Planerad programträning på Tuthammarens ridcenter i första hand för Div III ryttarna. Öppen för alla!

 

Om DU är intresserad av att ta ut nån särskilld tränare och vill att klubben ska gå in med träningsbidrag, ta kontakt med styrelsen! Kravet är att alla ska få möjlighet att vara med!

Skribent: Emeli Alm
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

 

 

 

 

Postadress:
Uppsala DS - Ridsport
Irene Wall, Källbo 23
74374 Björklinge

Kontakt:
Tel: 0707828030
E-post: This is a mailto link