Hoppa till sidans innehåll

Träningsbidrag


Som medlem i Uppsala dressyrsällskap kan du få träningar/utbildningar som arrangeras av klubben till rabatterat pris. Alltså klubben går in och sponsrar sina medlemmar med en del av avgiften.

Träningarna eller aktiviteterna är öppna för alla medlemmar och ska ligga i linje med klubbens stadgar. Vi tycker de är viktigt att täcka både bredden och höjden i klubben. Vår ambition är att alla ska kunna delta!

Du som medlem kan även själv dra ihop ett träningstillfälle, förutsatt att den är öppen för alla klubbens medlemmar att delta och förankrad med styrelsen.


Träningen/utbildningen ska ligga i linje med klubbens värderingar som finns i våra stadgar och inte vara regelbundna träningar, som till exempel att man varje torsdag en termin rider för en viss tränare. Exempel kan vara dressyrträningar och programridningar. Det kan även vara avsuttna utbildningar som till exempel mental träning, eller föreläsningar/utbildningar där hästen och/eller ryttarträning och hälsa är temat.

Om det är ett träningstillfälle till häst ska tränaren vara  A, B eller C-tränare, alternativt utbildad ridlärare, eller av styrelsen godkänd tränare som uppfyller krav för medlemssponsring.

Träningen ska vara öppen för alla medlemmar och annonseras ut på vår hemsida eller Facebook-sida.

Styrelsen ska godkänna aktiviteten om den sker i UDS namn och om sponsring ska kunna lämnas av klubben. 

Styrelsen måste veta:
Vad är det för aktivitet

Syfte
Hur många deltar 

Var ska den hållas

Kostnad 
Vem står för träningen/utbildningen (tränaren/föredragshållare)
Vem söker bidraget 

Maila förfrågan till This is a mailto link 

För att få ta del av träningsbidraget så krävs det att du är medlem. Du behöver också ställa dig tillgänglig som funktinär på klubbens tävlingar och aktivteter. Vad är du bra på? du kanske kan göra något för klubben som inte innebär att jobba på tävlingsdagen.

Alla klubbar är beroende av våra medlemmar. För att klubben ska kunna hålla hög standard och erbjuda våra medlemmar lag,träningar och aktiviteter till reducerat pris så krävs de att varje medlem gör en insats. Din medverkan som funktionär på tävling eller övrig hjälp är avgörande för klubbens överlevnad. Att vara funktionär innebär mer än att bara jobba! Du lär känna nya vänner, tar del av klubbens gemenskap och bidrar till en god stämning på tävlingsplatsen för både funktionärer och tävlande. Din insats är viktig, och du som medlem är viktig för klubben.

Uppdaterad: 16 JAN 2018 22:18 Skribent: Emeli Alm

Sponsorer

Postadress:
Uppsala DS - Ridsport
Irene Wall, Källbo 23
74374 Björklinge

Kontakt:
Tel: 0707828030
E-post: info@uppsaladressyrs...