Hoppa till sidans innehåll

Dags för KM!

05 JUN 2020 22:01
Vill du starta den nya tävlingssäsongen 2020 på bästa sätt? Den 28:e juni kommer Uppsala Dressyrsällskap anordna KM där du även kommer få lite extra chans att prata med domaren efter ritten och kanske öva på något som inte gick så bra.
  • Skapad: 05 JUN 2020 22:01

Plats: Tuthammarens ridcenter

Tid: Kl 9.00-15.00

Tid för varje ekipage med domaren: 20 min

Max antal starter: 15 st (KM deltagare har förtur, annars först till kvarn).

Startavgift: 350 kr, 400 kr för icke-medlemmar

Domare: Mariethe Enlund

Anmälan: Sker till This is a mailto link senast kl 18.00 den 2019-06-23

 

Klubbmästerskapet är öppet för alla att delta i som programridning, men endast medlemmar i Uppsala Dressyrsällskap har möjlighet till placering i mästerskapet och har förtur. Ekipagen rider först igenom sitt program och får sedan chansen att prata med domaren och kanske öva på någon programdel, tid för varje ekipage är 20 min. I anmälan anges ryttarens namn, häst samt program (ange om det är en kort eller lång bana) och om ekipaget vill delta i KM (ange i så fall kategori dvs senior eller junior).

Klubbmästare kommer att koras för senior samt för junior. Vinnare kommer att meddelas senast dagen efter tävlingen och prisutdelningen kommer att ske på klubbens årsmöte. Vinnaren i respektive kategori erhåller då rosett samt hederspris.

För ryttare som önskar delta i KM gäller TR för häst- och ryttarutrustning undantaget ryttarens klädsel som är valfri.

Anmälningsavgiften betalas senast den 28:e juni kl 9.00 via Swish 123- 419 61 50 alt BG 823-3496. Märk med KM och den startandes namn.

Avanmälan kan göras kostnadsfritt fram till anmälningstiden gått ut.

Efteranmälan kan göras i mån av plats. Max antal starter: 15 st.

Anmälan är bindande. Preliminär startlista läggs upp på hemsidan senast 4 dagar innan tävlingsdagen och definitiv startlista dagen innan start senast kl 20.00. Fasta starttider kommer att tillämpas.

Alla KM-deltagande ekipage rider sin högsta klass de uppnått 62% eller mer i under de senaste 2 åren. Den som ej uppnått 62% i någon klass, aldrig tävlat eller rider programridning rider valfri klass.   

Ryttaren garanterar att hästen är fri från smitta och vaccinerad enligt gällande bestämmelser i TR.

På grund av rådande coronaepidemi ber vi alla ekipage att undvika att ta med mer än en medhjälpare, samt inte stanna på tävlingsplatsen längre än nödvändigt. Tyvärr innebär det också att vi inte kommer kunna bjuda på fika till deltagare i år.

För övriga frågor vänligen skriv This is a mailto link  

Skribent: Lotta Jansson
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Postadress:
Uppsala DS - Ridsport
Irene Wall, Källbo 23
74374 Björklinge

Kontakt:
Tel: 0707828030
E-post: info@uppsaladressyrs...