Hoppa till sidans innehåll

Programridning för Mariethe Ehnlund 18 april

08 APR 2020 21:29
Lördagen den 18 april kan du rida valfritt dressyrprogram för Mariethe Ehnlund på
Lena Prästgård. Medlemmar i UDS har företräde tom 13 april, därefter tar vi även emot anmälningar från andra föreningar.

  • Skapad: 08 APR 2020 21:29

Mariethe (Mia) dömer upp till St George och tar även överdomaruppdrag i dressyr och hoppning. Hon har lång erfarenhet av hästlivet, både som ryttare, uppfödare, tränare och domare. Tidigare arbetade hon vid Karolinska Institutet som Biomedicinsk analytiker men frilansar numera som tränare och domare.

Välkommen med din anmälan till programridningen. Du rider fram i ridhuset under tiden som ekipaget före dig rider för domaren. Du får 30 minuters framridning och 30 minuter med domaren. Schema kommer att göras så att det blir in och utsläpp varje halvtimme. Anmälan är bindande och aktiviteten görs i samarbete med Uppsala Dressyrsällskap. Ordinarie pris är 450kr för programridningen och 120kr i ridhusavgift.

Om du kan ställa upp som funktionär för UDS eller anordna ngn aktivitet framöver
betalar UDS 100kr/ekipage till dig. Priset blir då 350kr för programridningen.
Domarkostnaden ska vara tillhanda UDS BG: 823 - 3496 senast den 13 april.
Ridhusavgiften betalas på plats med Swish, nr 123417 05 51.

Gör så här: Anmäl dig till This is a mailto link. Skriv ditt namn, hästnamn och vilket program du vill rida. Skriv om du kommer att betala de reducerade priset (inkl motprestation)eller om du hellre betalar ordinarie pris. Vi kommer att behöva ngn eller några som skriver åt domaren. Den personen kan räkna detta som ett funktionärsjobb om du skriver halv eller heldag. Skrivandet görs via mobil på läktaren så att du inte sitter nära domaren.

Varmt välkommen till Lena Prästgård den 18 april önskar Uppsala Dressyrsällskap

Skribent: Lotta Jansson
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Postadress:
Uppsala DS - Ridsport
Irene Wall, Källbo 23
74374 Björklinge

Kontakt:
Tel: 0707828030
E-post: info@uppsaladressyrs...