Hoppa till sidans innehåll

Varmt välkomna till en helkväll med både nytta, nöja (och lite allvar)

19 NOV 2019 09:14
Den 26 Nov sätter vi planen tillsammans för de kommande tränings och tävlingsåret. Malin Aldal och pratar kort om Svenska ridsportsförbundets vision "Ridsport 2025" och efter de gästas vi av Helena Reje med sin föreläsning "Sätt ljud på tysta orden"
  • Skapad: 19 NOV 2019 09:14

Den 26 november samplas vi och sätter planen tillsammans för tränings - och tävlingsåret 2020. Kommer ni ihåg enkäten ni svarade på tidigare iår?

Vi utgår från resultatet ifrån den och från Svenska ridsportsförbundets strategi och vision för 2025.

Malin Aldal, som är ordförande för Upplands ridsportförbund är med och pratar kort om Svenska ridsportsförbundets vision "Ridsport 2025". Hon hjälper även till med tips och råd i vårt planeringsarbete så vi får en realistisk och hållbar plan.Det blir en perfekt inspirationskälla och ett bra verktyg i vårt arbete framåt!

Helena Reje

 När vi är klara, efter ca en timme, tar Helena Reje över och vi ska få ta del av hennes föreläsning "Sätt ljud på tysta orden" om psykisk ohälsa och psykiskt och fysiskt välmående. Under passet om fysiskt välmående så får vi även tips och exempel på övningar som ger ridningen ett bra komplement.

Helena Reje är dressyrryttare, föreläsare och aktuell med boken Det hon aldrig sa - En självbiografisk bok som hon skrev efter sin mammas bortgång.

Kom och ta med dig alla din ideér, önskemål och synpunkter!

Vi bjuder på go-fika!

 

Var: Upplands ridsportsförbund, Möllersvärdsgatan 12

När: 26 November kl. 18.00

Hur: OSA senast 22 november på This is a mailto link

Skribent: Emeli Alm
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Postadress:
Uppsala DS - Ridsport
Irene Wall, Källbo 23
74374 Björklinge

Kontakt:
Tel: 0707828030
E-post: info@uppsaladressyrs...