Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Vi är mycket stolta över att presentera våra sponsorer

 

 angeby

Ängeby Ryttargård är en exklusiv hästgård byggd med ”hästen i centrum”. Utöver inackorderingar bedrivs hästförmedling, foderförsäljning, tvätt av hästtäcken, friskvård för häst och människa, programridning och träningar. Friskvård för människa innefattar bland annat yoga för ryttare – en uppskattad alternativ träningsform för oss ryttare.

 mimotor MI Motor är återförsäljare av hästsläpen Atec och Mustang, de tar inbyten och har även begagnade släp. För snabb leverans finns det alltid släp i lager, och möjlighet till finansiering. På gården finns även bilverkstad och grävfirma. Dessutom finns en webshop där man kan handla praktiska produkter till stall och transport, såsom en automatisk foderpåse som inte kräver ström.
 kicks KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. På Kicks Gränby finns ett brett utbud i alla prisklasser och djup produktkunskap. Känner man sig osäker på vad som passar en själv bäst är KICKS oslagbart, tack vare sitt varumärkesoberoende.
 liqusini_symbol_logotype Liqusini hästsport är en välsorterad ridsportbutik som vänder sig till ryttare och hästar på alla nivåer, i alla åldrar och storlekar. Du hittar produkter från bland annat Kingsland, Pikeur, Mountain Horse och Horseware. Butiken finns i Ramstalund mellan Enköping och Uppsala, det går också utmärkt att shoppa hemifrån från den fina webshoppen.
 citygross_logo_rgb_PO_grey_new City gross i Uppsala är en supermodern stormarknad som erbjuder landets bredaste sortiment av livsmedel. Förutom butiksstyckat kött och eget bageri har City Gross ett stort utbud av prisvärda produkter till ryttare och häst. Priset kan hållas lågt eftersom man köper in i stora mängder.
 LASSE LOGGA Skoagust är Uppsalas äldsta skoaffär – redan 1848 slog affären upp dörrarna. Skoaugust är en av de mest välsorterade skoaffärerna i landet samt har en mycket kunnig och serviceinriktad personal. Vi finns på Vaksalagatan i Uppsala, Gränby Centrum  och i Enköping. www.skoaugust.com
  Biolight är en laser-behandling som används inom såväl sjukvård för människa som till häst. Metoden förebygger och påskyndar läkning av skador,  ser till att sår och inflammationer läker snabbare samt förbereder muskler för arbete och ger effektivare återhämtning.
 nelins

Nelins har under många år erbjudit Uppsalabor färska grönsaker och frukt. I de nya lokalerna på Börjegatan finns nu även manuell försäljning av kött, chark, ost, fisk och skaldjur. Nelins har dessutom växthus för hem och trädgård.

 pandurologga Panduro
Ir_Logga_copy7[1] 

IR-Ljusakupunktur

Jag behandlar hästar och i enstaka fall människor med ljusakupunktur. Metoden är både en rehab-åtgärd och en skadeförebyggande behandling. Ett lyft för dig och din häst var ni än befinner er i utbildningen.

 

Mitt arbete syftar till en förbättrad muskel- och rörelsefunktion hos såväl häst som ryttare

 UNIQUE DESIGNS

Unique Designs

När du vill brodera snabbt och proffsigt! Lång erfarenhet och stor kundkrets har gjort oss till ditt självklara val när du behöver brodera.

 Equippo

Maskkontroll

Equippo lab är landets enda parasitologiska laboratorium som uteslutande är inriktat på träckprovsdiagnostik för häst.


Vi har lång och kompetent erfarenhet samt håller hög kvalité och snabb service till mycket förmånliga priser!

Bergström och Lindströms Måleri

Bergström och Lindströms måleri

Företaget startar upp sin verksamhet år 2000.

Vi utför nybyggnadsmåleri, renoveringsmåleri och tapetsering. Vi hyr även ut byggnadsställningar,  och sedan 2012 hyr vi även ut industrilokaler i Uppsala.

 

 Pavo

PAVO

I samarbete med Tuthammarens Ridcenter

Pavo grundades 1968 och var först i världen med att ta fram foder specifikt för den moderna sporthästen. Sedan starten har Pavo utvecklats kontinuerligt i samarbete med globalt välkända veterinärklinker, toppryttare och toppstall. Efter mer än 40 år av forskning och ständig utveckling är Pavo fortsatt Europas ledande hästfoder

 Tobbes Hästmassage

Tobbes Hästmassage

Diplomerad hästmassör hos Axelssons Animal School.

När du ger din häst massage så ökar blodcirkulationen som får positiva följdeffekter. Bla gör sig kroppen av med slaggprodukter som i sin tur gör att musklerna håller sig elastiska och hållbara.

Laserterapi är en enkel behandlingsform. Vid behandling med laser kan läkningsprocessen och konvalecenstiden efter en skada halveras eftersom laser har en läkande effekt på cellnivå. 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:25 Skribent: Anna Barkfeldt

Sponsorer

Postadress:
Uppsala DS - Ridsport
Irene Wall, Källbo 23
74374 Björklinge

Kontakt:
Tel: 0707828030
E-post: info@uppsaladressyrs...